Man inskränkte till och med våra grundlagsskyddade rättigheter, som rätten att utöva sin religionsfrihet och mötesfrihet, och förhindrade oss från att delta i samhällslivet. Vaccinpass infördes, skriver insändarskribenten.
Man inskränkte till och med våra grundlagsskyddade rättigheter, som rätten att utöva sin religionsfrihet och mötesfrihet, och förhindrade oss från att delta i samhällslivet. Vaccinpass infördes, skriver insändarskribenten. Bild: Anders Wiklund/TT

Vaccineringen var aldrig för någon annans skull

En häxjakt på oss som ville vänta.

Det här är en insändare/debattartikel. Det är skribenten som står för åsikterna som förs fram i texten.

ANNONS
LocationHalland|
|

Hösten 2022 får vi svart på vitt. Pfizer berättar i EU-parlamentet att deras mRNA-injektioner mot Covid-19 aldrig testades, vad gäller om de skyddar mot smittspridning, innan de släpptes ut på marknaden.

När politiker och tjänstemän vid svenska myndigheter i fjol utsatte unga och gamla, friska och sjuka, gravida och ammande för starka påtryckningar att ta dessa sprutor i solidaritetens namn. När statsministern stod i TV inför julen och sa att man skulle ta en krampaus från ovaccinerade. När våra vänner spände ögonen i oss och sa att ”vaccinerar sig är inget man gör enbart för sin egen skull, det gör man även för att skydda andra” och hotade med att säga upp bekantskapen. Då byggde alltihop på falska premisser.

ANNONS

Vi, som inte ville stå i första ledet i detta gigantiska, medicinska experiment utan invänta fakta och väl underbyggda vetenskapliga studier utsattes för rena häxjakten.

Man inskränkte till och med våra grundlagsskyddade rättigheter, som rätten att utöva sin religionsfrihet och mötesfrihet, och förhindrade oss från att delta i samhällslivet. Vaccinpass infördes.

Sanningen visade sig vara att unga och friska människor inte borde ha uppmanats att ta injektionerna alls. Inte för sin egen skull, inte för andras.

Nu, när det står klart att så mycket var fake news, har jag en liten uppmaning till dig inför nästa gång:

Försök att vara vaksam.

Försök att vara källkritisk.

Försök att vara modig.

Och, framför allt, visa respekt för människor som gör andra, personliga val än de du gör.

Min kropp, mitt val

LÄS MER:Jag for illa av häxjakten mot ovaccinerade

LÄS MER:Antivaxxare är en samhällsfara

LÄS MER:De som avstod från vaccin fick obehag för det

LÄS MER:Vaccinationerna hade betydelse för smittspridningen

ANNONS