Ägaren ska inte behöva stå till svars för att vi kunder väljer att köpa artiklar som förstör vår miljö, skriver insändarskribenten.
Ägaren ska inte behöva stå till svars för att vi kunder väljer att köpa artiklar som förstör vår miljö, skriver insändarskribenten. Bild: Håkan Johansson

Att flytta Gekås skulle ge ännu mer miljöförstöring

Ullared skulle bli som en tom gammal Western-stad.

Det här är en insändare/debattartikel. Det är skribenten som står för åsikterna som förs fram i texten.

ANNONS
LocationUllared||

Svar

på ”Miljöförstöring att köra till Gekås och handla”

Göran Karlsson startade sitt bolag i en källarlokal 1963. (Tältet kom i början av 1970-talet och brann sedan ned 1976). Den delen bör rättas till historiskt sett. (Historien hittar man på deras hemsida) Träffade själv en äldre herre i varuhuset för några år sedan som besökt Ullared innan Gekås startades. Då sa han att byn bestod av en kyrka och några små hus.

Om verksamheten skulle flyttas idag, hur skulle Ullared se ut då? Som en tom gammal öde Western-stad i USA? Alla byggnader skulle förfalla och då pratar vi om miljöförstöring av gigantisk skala nära ett Natura 2000-område. Vem skulle bötfällas för den? Gekås igen?

ANNONS

Ägaren ska inte behöva stå till svars för att vi kunder väljer att köpa artiklar som förstör vår miljö. Det är som den gamla reklamen på tv säger: Det är pappas (läs kundens) förbannade ansvarsområde!

Fd Gekås-anställd

LÄS MER:Miljöförstöring att köra till Gekås och handla

LÄS MER:Att storhandla och planera inköp känns bättre för miljön

LÄS MER:Gekås har inte bidragit till en levande landsbygd

LÄS MER:Bättre bygga motorväg ut till Ullared

LÄS MER:Parkeringen vid Gekås ett större problem än vägen dit

LÄS MER:Motorväg till Ullared och myndighet till Halland bland förslagen från Hallandsbänken

ANNONS