Långtradare efter långtradare har kört in i skogen med miljontals prylar och sedan har gemene man med privatbil eller i busslass kört eller åkt dit och hämtat ut alla prylar ur skogen igen. Är det vettigt? undrar insändarskribenten.
Långtradare efter långtradare har kört in i skogen med miljontals prylar och sedan har gemene man med privatbil eller i busslass kört eller åkt dit och hämtat ut alla prylar ur skogen igen. Är det vettigt? undrar insändarskribenten. Bild: Håkan Johansson

Insändare: Miljöförstöring att köra till Gekås och handla

Är det vettigt? Givetvis inte!

Det här är en insändare/debattartikel. Det är skribenten som står för åsikterna som förs fram i texten.

ANNONS
|

Vi läser i bladet att Gekås omsatt miljarder igen och alla (?) verkar nöjda och glada. När Göran Karlsson (Gekås grundare - för den som inte vet) startade i ett tält i Ullared för 60 år sedan, gjorde han väl det för att han bodde i närheten och inte hade råd med att betala hyra i en byggnad i stan, alltså Falkenberg eller Varberg.

Men nu har långtradare efter långtradare kört in i skogen med miljontals prylar och sedan har gemene man med privatbil eller i busslass kört eller åkt dit och hämtat ut alla prylar ur skogen igen. År efter år. Årtionde efter årtionde. Är det vettigt? Givetvis inte! Gekås ägare borde bötfällas för miljöförstöring i stor skala samt åläggas att flytta verksamheten till åtminstone nära motorväg och järnvägsstation!

ANNONS

Karl Beiler

Varberg

LÄS MER:Att flytta Gekås skulle ge ännu mer miljöförstöring

LÄS MER:Att storhandla och planera inköp känns bättre för miljön

LÄS MER:Bättre bygga motorväg ut till Ullared

LÄS MER:Gekås har inte bidragit till en levande landsbygd

LÄS MER:Parkeringen vid Gekås ett större problem än vägen dit

LÄS MER:Motorväg till Ullared och myndighet till Halland bland förslagen från Hallandsbänken

ANNONS