Alexander Johansson blev väldigt hårt tagen under match tre av sina forna lagkamrater.
Alexander Johansson blev väldigt hårt tagen under match tre av sina forna lagkamrater. Bild: Håkan Johansson

Alexander Johansson till attack efter kvalförlusten

Det var inte bara förlusten som tyngde Alexander Johansson. Den förre Hagundaspelaren åkte på flera fula smällar.
– Får (Fredrik) Holtz chansen att spela fult så njuter han, säger Johansson.

ANNONS
|

Som före detta Hagundaspelare och förlorare i det förra kvalet hamnade Alexander Johansson i centrum inför årets kvalserie. Och där har han stannat.

– Jag visste faktiskt inte vad jag skulle förvänta mig innan den här kvalserien, det var blandade känslor, säger Johansson som togs tufft under match nummer tre.

– Jag hade i beräkningen att de skulle vara på mig och framförallt den spelaren som var på mig tre gånger idag.

Menar du Fredrik Holtz?

– Ja. Han är en sur jävla gris och han kommer fortsätta spela så här. Jag har räknat med det, han håller på så här jämnt. Han är ingen finlirare och när han får chansen att spela fult så njuter han, då gäller det att akta sig.

ANNONS

”Det kan du ta med domarna”

Två gånger under matchen åkte Johansson i däck efter smällar från sin gamle lagkamrat, men resultatet blev ”bara” frislag.

– Det kan du ju ta med domarna. De vet om hur Fredrik spelar och lämnar det ansvaret till dem. Nu fick han in några fina smällar på mig idag, det gör ont ett tag men det är bara att resa sig, säger Johansson.

Efter lördagens snöpliga förlust kan Hagunda avgöra på torsdag i Uppsala.

– Jag är inte orolig, det blir lika spännande den här gången som när vi möttes senast. Men vi får inte starta på samma sätt igen, sen måste vi kriga som ett lag som vi gör i sista, säger Johansson och fortsätter:

– Jag får prata gott om vår formation och vi har ganska bra kontroll på dem hela matchen. Men vi är tre formationer som måste göra jobbet som krävs.

Johansson hamnade dessutom i målprotokollet när han satte 1-1 och firade med att hålla upp ett hjärta framför tv-kameran.

– Det var till mina fantastiska vänner som kollar på mig framför tv:n.

Läs mer: Hagunda avgjorde med mindre än en minut kvar att spela

ANNONS