Vi fick bifall till utredningen av cykelväg mellan Derome och Veddige som sedermera hamnade i den regionala cykelplanen för 2020-2029 så den ska komma, skriver insändarskribenten.
Vi fick bifall till utredningen av cykelväg mellan Derome och Veddige som sedermera hamnade i den regionala cykelplanen för 2020-2029 så den ska komma, skriver insändarskribenten. Bild: Janerik Henriksson/TT

Det går trögt i frågor som rör landsbygden

Det gläder oss att fler boende utanför Varberg lyfter sin frustration.

Det här är en insändare/debattartikel. Det är skribenten som står för åsikterna som förs fram i texten.

ANNONS
|

Svar

på ”Torget är invigt, nu är det upp till Veddigeborna att fortsätt resan”

All heder till Sten Unosson som trycker på i viktiga frågor för oss som bor utanför Varberg stad. Vi från den lilla S-föreningen Veddige/Kungsäter har satt fokus på många frågor för att trycka på så att saker händer även utanför staden. Men det går trögt ska ni veta. 2014 lämnade vi in en motion om belyst motionsspår i Derome, den bifölls men inget har hänt ännu. Vi fick bifall till utredningen av cykelväg mellan Derome och Veddige som sedermera hamnade i den regionala cykelplanen för 2020-2029 så den ska komma. Vi trycker på i frågor som simhallen, lite belysning mellan Veddige samhälle till Strängbetong mm. Vi har motionerat om att kommunen ska trycka på i frågor gentemot Vägverket om rondell i Derome samt säker övergång över 41:an till tågstationen. Det glädjer oss att läsa när fler boende utanför Varberg lyfter sin frustration i olika insändare.

ANNONS

Anders

LÄS MER:Torget är invigt, nu är det upp till Veddigeborna att fortsätta resan

ANNONS