Det enda man hänvisar till är årets superkommun och att man vunnit denna tre gånger! Men hur mår vår personal? undrar insändarskribenten.
Det enda man hänvisar till är årets superkommun och att man vunnit denna tre gånger! Men hur mår vår personal? undrar insändarskribenten.

Dags för Moderaterna och alliansen att visa sitt ansvar

Jag blir riktigt mörkrädd när jag läser Svens insändare!

Det här är en insändare/debattartikel. Det är skribenten som står för åsikterna som förs fram i texten.

ANNONS
LocationVarberg||

Svar

på ”Så blir Varberg en superkommun”

Det kan inte bara vara jag som reagerar när man hör Moderater stå i talarstolen på budgetfullmäktige den 14/11 och pratar gott om Varberg när man gör flera underskott år efter år efter år och sen kompenserar dem? Det enda man hänvisar till är årets superkommun och att man vunnit denna tre gånger! Men hur mår vår personal? Vi har fler och fler uppror i kommunernas verksamheter och det är Moderaterna stolta över ? Moderaterna och alliansen har styrt nu i många många år och ändå ser det lika dant ut år efter år! Ni som faktiskt har det yttersta ansvaret får faktiskt visa ert ansvar nu!

ANNONS

Jag blir riktigt mörkrädd när jag läser Svens insändare! Sven som ordförande för socialnämnden har inte och kommer inte komma i bukt med det finansierade underskottet som du är med och beslutar om! Hur löser du detta? samtidigt som du har ett uppror bland undersköterskorna i kommunen?

Vi har också Lena Persson, representant för Liberalerna i socialnämnden, som står och säger att upproret bland undersköterskorna inte har förbättrat kulturen på arbetsplatsen! Då säger jag så här, när man då inte blir lyssnad på och tar beslut ovanför arbetarnas huvud och inte tar det i beaktning så kommer folk sluta! Vi kommer inte ha personal kvar. Så hur ska du då lösa det undrar jag? Lyssna med örat mot golvet kanske vore på sin plats!

Dags för ett skifte i politiken!

Victor Hermansson (S)

LÄS MER:Så blir Varberg en superkommun

ANNONS