Det går att bygga toaletter stryktåliga och lättstädade – rostfria väggar, tvättfat och klosetter samt med inbyggd automatik, skriver insändarskribenten.
Det går att bygga toaletter stryktåliga och lättstädade – rostfria väggar, tvättfat och klosetter samt med inbyggd automatik, skriver insändarskribenten. Bild: Cecilia Cromnow

Obegripligt att toaletterna står låsta på Falkenbergs station

Människor kan ha behov och särskilt för barn kan det bli mycket bråttom.

ANNONS
LocationFalkenberg||

Svar

på ”Inga toaletter på Falkenbergs station – en skandal”

Instämmer i Mats Folkesson upprördhet, angående låsta toaletter på Falkenbergs järnvägsstation.

Det är helt oacceptabelt när samhället inte kan ge oss basal service. Vi uppmanas samtidigt att åka mer tåg. Ansvariga kryper bakom förklaringen att det blir smutsigt, att saker går sönder, att det är dyrt att hålla toaletter. Men det är ju en väntsal! Människor har behov och särskilt för barn kan det bli mycket bråttom...

Det är obegripligt att det får fortgå. Det går att bygga toaletter stryktåliga och lättstädade – rostfria väggar, tvättfat och klosetter samt med inbyggd automatik. Det går på det sättet att försvåra klotter och skadegörelse.

ANNONS

Det går även att ha daglig tillsyn, städa varje dag. På samma sätt som så som görs på mängder av andra ställen, på bibliotek, restauranger, skolor mm.

Men det är klart att det kostar. OK! ta då ut en femma eller tia för besöken. Det blir inte mycket intäkter men man slipper på det sättet okynnesbesök, från busungar, missbrukare mm.

Johan Risholm

Falkenberg (morfar och farfar)

LÄS MER:Inga toaletter på Falkenbergs station – en skandal!

ANNONS