Då vi är uppväxta i Veddige och norra delen av kommunen har vi verkligen upplevt hur viktigt och värdefullt det har varit med en simhall i närområdet, skriver insändarskribenterna.
Då vi är uppväxta i Veddige och norra delen av kommunen har vi verkligen upplevt hur viktigt och värdefullt det har varit med en simhall i närområdet, skriver insändarskribenterna.

Liberalerna säkrar fortsatt drift av Veddige simhall

Fokus är att hela Varberg ska kunna leva.

ANNONS
LocationVeddige||

Vi är mycket glada och stolta över att Liberalerna tack vare sitt långa och konsekventa engagemang i att säkra att Veddige simhall fortsätter drivas nu bär frukt. Utredningen visar att det går att renovera Veddige simhall och Liberalerna tillsammans med alliansen kommer fatta beslut om fortsatt drift.

Vi har på olika sätt internt och i media varit tydliga i över två år med att Veddige simhall ska bevaras.

Då vi är uppväxta i Veddige och norra delen av kommunen har vi verkligen upplevt hur viktigt och värdefullt det har varit med en simhall i närområdet. Att ha lokala politiker som företräder, förstår och prioriterar hela kommunen tycker vi är viktigt för att fatta kloka beslut på det förtroendet vi har fått av invånarna.

ANNONS

Liberalernas fokus är att hela Varberg ska kunna leva och utvecklas och det ska finnas samhällsservice tillgängligt vart än i kommunen man bor.

Simhallen är viktig för skolan i norra delarna av kommunen, den är viktig för en aktiv fritid genom hela livet. En simhall kan användas och glädja alla invånare.

Att det nu dessutom visar sig vara möjligt att renovera simhallen på ett bra sätt gör beslutet väldigt enkelt. Veddige ska ha kvar sin simhall!

Cecilia Rönn (L)

riksdagskandidat

Filip Zackrisson (L)

Victor Hermansson (L)

Inger Brosved (L)

ledamot i kultur och fritid.

LÄS MER:Veddige simhall kan renoveras och leva vidare

LÄS MER:Glädje i Veddige efter beskedet om simhallen

LÄS MER:Vi är för en renovering av Veddige simhall

LÄS MER:Så gott som omöjligt att boka simskola i Varberg

ANNONS