Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Riktig journalistik gör skillnad.

Zlatan stannar i FFF

Zlatan Krizanovic blir kvar i Falkenbergs FF. Och FFF:s tränare Thomas Askebrand är nöjd. – Det är en guldklimp, en spelare som kan bli riktigt bra, säger han. Dessutom har Johannes Vall skrivit nytt kontrakt.

Zlatan Krizanovic kom till Falkenbergs FF från Alkmaar som ett lån under hösten.

Falkenbergs FFs sportchef Håkan Nilsson avslöjar att Zlatan bestämt sig.

- Vi har haft en bra dialog och Zlatan har velat stanna också.

Kontraktet är inte underskrivet och Zlatans agent Martjn Klette vill inte bekräfta att allt är löst:

- Det är lite saker som behöver putsas till och vi har en bit kvar, men vi hoppas och tror det kommer att lösa sig, säger Martin Klette.

Zlatan befinner sig just nu utomlands och har inte kunnat nås för en kommentar.

Thomas Askebrand tror mycket på Zlatan.

- Han kom till oss otränad och har allt eftersom fått upp flåset och då har spelet kommit också. Vi kan använda honom på kanten på mittfältet och centralt i anfallet beroende på hur vi spelar.

Falkenbergs FF väljer också att satsa vidare på egna produkten Johannes Vall.

– De visade att de ville ha mig kvar. Då vill jag också satsa, säger Johannes.

Johannes Vall bestämde sig definitivt för ett par dagar sen. Nu har han ritat på ett tvåårskontrakt med Falkenberg fram till 2013, trots att anbud från annat håll inte saknades.

– Det fanns lite intresse, men inget konkret så det var inget jag egentligen övervägde. Falkenberg var ett självklart val för mig, säger Johannes Vall.

I år har han spelat åtta matcher för sin moderklubb i Superettan, varav tre från start. Han är mest nöjd med avslutningen av säsongen.

– Alltså året började jävligt bra på träningslägret. Sen under våren kom jag ner i en svacka men i slutet av serien gick det bra och det var väl då jag fick spela också, säger Johannes.

Den 19-årige talangen har tre juniorlandskamper på sin meritlista. Han är framtidsman för FFF - men kunde faktiskt lika gärna kunnat hamna i South Carolina, USA.

– Jag hade en tanke på att åka över på college och så. Jag blev erbjuden fullt stipendium, men det blev Falkenberg ändå. Det känns tryggt att vara kvar.