Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

 Bild: PAUL CHILDS
Bild: PAUL CHILDS

Väröbacka GIF vann med 3-1 mot IF Norvalla

Mål i minut 88 och 91. Det blev Väröbacka GIF:s glädje och IF Norvallas sorg. Väröbacka GIF vann med 3-1 (1-1).

Det var hemmalaget Norvalla som tog ledningen efter 32 minuter genom Robert Hult, ett mål som enligt Väröbackas tränare Fredrik Larsson inte speglade matchbilden.

– Vi var det bättre laget hela matchen egentligen, vi lyckades bara inte sätta dit våra lägen som vi skapade, sa Fredrik Larsson, assisterande tränare i Väröbacka GIF

I minut 88 och 91 small det dock till när Kalle Tiberg tog på sig rollen som matchhjälte med två sena mål.

– Det var två kontringar där vi rann igenom och gjorde två snabba. Det skulle skulle varit avgjort sen tidigare men slutresultatet blev i alla fall rättvist, sa Larsson.

Väröbacka har i starten av Division 4:a tagit sex poäng på fyra matcher, annat är det för Norvalla som efter dagens förlust placerar sig sist i tabellen med noll inspelade poäng.

– Vi gör vad vi kan idag men vi räckte inte till. Det var ett rättvist resultat även om målen kom ganska sent, sa Norvallas tränare Mikael Östh och fortsatte:

– Det är såklart surare när det kommer sent då vi var ganska nöjda med en poäng så som matchen såg ut. Vi har några lag kvar i botten att möta och om vi inte kan slå de bättre lagen är det i de här matcherna vi kommer att behöva ta poäng.