Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Tre gripna efter knivslagsmål

Under natten till fredagen blev tre män i knivskurna vid ett bråk mellan Träslövsläge och Himle. En man i 20-årsåldern är allvarligt skadad.

Det var strax innan ett natten till fredagen som tre män ska ha blivit knivskurna i samband med ett bråk på länsväg 761 mellan Bengtsgård och Pixsjö.

– En hittades på länsvägen och de andra två tog sig själva till sjukhuset, sa Göran Carlbom, vakthavande befäl vid polisen i Göteborg.

– En person är allvarligt skadad och två är lindrigt skadade, säger Christer Fuxborg, presstalesperson på polisen väst på fredagsmorgonen.

Polisen vet ännu inte exakt vad som hänt men det ska ha uppstått ett bråk, i samband med bråket ska de tre männen ha blivit knivskurna. 

– Vi försökte med ett inledande förhör med männen men vården av dem fick gå före. Sedan behöver vi tolk så fort sjukvården ger oss klartecken, säger Christer Fuxborg.

Klart är att samtliga tre nu är gripna, misstänkta och målsägande. Polisen rubricerar händelsen som mord alternativt dråpförsök.
– Det kan ju vara så att: "du slår mig, jag slår tillbaka och sedan kommer en tredje person in. Det är ett konstigt läge vi är i just nu, säger Christer Fuxborg.

Polisen är i nuläget förtegna om vad bråket handlat om och om de fått fram nya uppgifter via vittnen. Det är också oklart om fler personer har varit iblandade i bråket.
– Det finns inget som tyder på det i nuläget men det är inget vi kan utesluta, säger Christer Fuxborg.

Polisen var på plats i området i natt och har spärrat av brottsplatsen och även gjort en teknisk undersökning där mannen påträffades på länsväg 761. Den tekniska undersökningen är klar men polisen har inte fått något resultat ännu.
– Vi tror att det är själva brottsplatsen, säger Christer Fuxborg om länsväg 761.

Det är också bekräftat att polisen tagit en bil i beslag. Den bil som de två skadade körde själva till sjukhuset på natten. Det kommer att göras en teknisk undersökning på bilen.

Närmast väntar polisen på att få förhöra de tre skadade männen, en allvarligt skadad i 20-årsåldern och två av dem i 30-årsåldern, som vårdas på sjukhuset.
– Vi står i startgropen så fort sjukvården ger oss besked, säger Christer Fuxborg.

Polisen har inlett en förundersökning om försök till mord alternativ dråpförsök.