Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Stafsinge-Onsala Bild: Håkan Johansson
Stafsinge-Onsala Bild: Håkan Johansson

Stafsinge IF förlänger med tränare

Stafsinge IF och Andreé Johansson är överens om en fortsättning.
- Det blir två år ytterligare och det känns bra både för min egen och Stafsinges del, säger Andreé.

Under uppehållet valde parterna att förlänga med ytterligare två år.

– Jag hoppas jag blir här i fyra år. Jag har ju varit här i två år redan, säger Johansson vars Stafsinge IF har premiär 7 augusti mot Fjärås.

– Det känns jättebra. Vi har fått tillbaka spelare som var skadade innan uppehållet. Framför allt Gustav Karlsson som spelade mittback en del förra året har varit borta ett längre tag.

Möter Kungsbacka City

Stafsinge IF mötte Böljan i lördags i DM och vann med 2-1.

– Nu möter vi Kungsbacka City i åttondelsfinal, som troligtvis spelas på måndag. Annars har vi klass 1-matcher så man kan rotera med matchning på alla inför seriepremiären. Det ska bli jäkligt roligt, det här har man ju väntat på i åtta månader, säger Andreé.

Johansson har hört sig för hos tränarkollegor för att få koll på motståndarna.

– Det har ju inte spelats så många matcher, men vissa tränare har man kontakt med. Fjärås mötte ju till exempel Laholm och Astrio innan uppehållet. Den ena matchen sändes på Hallandsposten så den har jag kollat på, säger Johansson och fortsätter:

– Jag är trygg med vårt egna spel. Vi utgår mest från oss själva sen har man lite bakgrund om de andra.

Från Stafsinge IF:s sida blir det gaspedal direkt.

– Det blir en intressant serie med enkelomgångar och tätt med matcher. Därför blir det fullt ös från början. Vi har ju som mål att fajtas i toppen. Jag tror det kommer utkristallisera sig snabbt om man landar där eller inte. Man har inte råd att spilla några matcher på dåliga prestationer eller resultat.