Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Zlatan Ibrahimovic. Arkivbild.

Zlatan arg trots drömmål: "Duger inte"

Zlatan Ibrahimovics elfte mål på tolv matcher var inte vilket mål som helst. I LA Galaxys hemmamatch mot New England svarade 37-åringen för ett drömmål med en cykelspark.

Målet räckte dock inte till seger. Galaxy förlorade med 1–2 mot bottenlaget i MLS och Ibrahimovic hade svårt att glädjas över sitt konstmål.

- Jag är väldigt missnöjd och irriterad just nu. Det här duger inte. Det var inte en speciellt svår match att spela, men det är tungt att inte få det resultat vi ville ha, säger svensken till medierna efter matchen, enligt Expressen.

Ett långt inkast nådde till slut Ibrahimovic i straffområdet. Han tog ner bollen på bröstet, skickade upp den i luften igen med högerfoten och cykelsparkade sedan bollen i mål.

Reduceringsmålet kom i den 84:e minuten och gav LA Galaxy lite hopp om poäng i matchen, men närmare än ett ribbskott på tilläggstid kom man aldrig.

- Jag tyckte inte motståndet var så där jättebra, då var Kansas City ett bättre lag när vi mötte dem nyligen. Nu hade vi hemmaplan och jag kände att vi dominerade spelet under inledningen, men de fick ledningsmålet så småningom och att sedan förlora matchen är tungt. Vi skulle ha vunnit i kväll, säger Ibrahimovic.

Det var Galaxys tredje raka förlust på hemmaplan. Man är dock kvar på andra plats i den västra serien, men nu nio poäng efter Los Angeles FC.

- Realistiskt sett kanske vi inte är bättre än så här? Vårt spel går upp och ner och då hinner verkligheten ikapp dig förr eller senare. Den här matchen får vi bara försöka glömma så fort som möjligt, säger Ibrahimovic.