Oliwer Olsson och Zeb Johnsson.
Oliwer Olsson och Zeb Johnsson. Bild: TOBIAS STERNER

Zeb Johnsson och Oliwer Olsson förlänger med Warberg

Zeb Johnsson och Oliwer Olsson stannar i Warberg IC. Duon har förlängt sina avtal.
– Zeb och Oliwer är två kulturbärare för oss, säger sportchef Kimmo Eskelinen i ett pressmeddelande.

ANNONS
|

Warberg IC fortsätter att se om sitt hus inför kommande säsong. Tidigare har klubben bland annat rekryterat Johan Astbrant som ny tränare, men samtidigt har spelare som Jesper Larsson, Johan Dahlqvist och Filip Kalentun valt att lämna föreningen.

Nu meddelar klubben att två spelare förlängt sina kontrakt. Det handlar om backarna Zeb Johnsson och Oliwer Olsson.

– Zeb och Oliwer är två kulturbärare för oss, och dessutom goda förebilder som visar att du kan klättra hela vägen från knattelag upp till a-truppen genom hårt arbete. Det är inte spelarna som hörs eller syns mest, men båda spelar med det blåa hjärtat utanpå matchtröjan och därför är det såklart viktiga förlängningar för oss, säger sportchef Kimmo Eskelinen i ett pressmeddelande.

ANNONS

Både Johnsson och Olsson gläder sig åt att ha skrivit på nya kontrakt.

– Det känns fantastiskt bra att förlänga mitt kontrakt med Warberg. Jag har ju följt och spelat i klubben ända sedan barnsben och gjort resan från knatte till herrlag, något som gjort valet att förlänga väldigt enkelt, säger Johnsson i en kommentar.

Oliwer Olsson:

– Det känns såklart oerhört bra att få förlänga ytterligare två år med klubben där allt startade. Jag har ju varit med ett tag nu och det känns som att vi bygger på något inför framtiden, och den resan vill jag vara med på, säger backen, som backen, som även kan användas som center.

Både kontrakten är skrivna över två säsonger.

Läs mer: Backkuggen om valet att avsluta karriären

ANNONS