Warberg IC-tränaren Kent Göransson är nöjd med träningarna runt jul och nyår.
Kent Göransson är nöjd med träningarna runt jul och nyår. Bild: Krister Andersson

Wic är revanschsugna – möter Lund på bortaplan

Trots jul- och nyårsledighet ser träningarna både bra och lovande ut. Nu är Wic redo för att ta sig an nykomlingarna Lund på bortaplan.

ANNONS
|

Nästan alla i Warbergs damlag är redo för revansch, efter senaste förlusten mot Falun. Den enda som saknas och inte är spelbar ännu är Therese Arnesson.

– Arnesson är inte i spelform så sett. Det har varit från och till. Hon var med för någon vecka sedan och var ute och tränade extrapass. Då fick hon bakslag, säger tränare Kent Göransson.

Jul- och nyårsledigheter till trots, laget har tränat på bra under helgerna.

– Jag måste säga att det har sett bättre ut än vad man kan förvänta sig av mellandagsträningar. Det finns inget att klaga på.

Göransson om Lund: ”Rubbat många lag”

På trettondagen ställs de mot nykomlingarna Lund, som efter elva spelade matcher ligger på jumboplats med fem poäng.

ANNONS

– De har varit en pigg nykomling. Även om de inte har fått några poäng så har de varit nära poäng. De har rubbat många lag. De spelar ett speciellt spel och vi måste försöka luckra upp det spelet. Det blir ingen enkel match där nere.

Fokus för Wic har legat på att utveckla anfallsspelet. Något som inte riktigt klaffade i mötet med Falun senast.

– Det är det som vi kände att vi behövde jobba med. Det var där vi inte riktigt fick in bollarna. Vi hade chanser, men kunde inte omsätta dem på ett bra sätt, säger Kent Göransson.

Läs mer: Warberg IC-spelaren Andrea Envall drabbades av coronaviruset

ANNONS