Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Riktig journalistik gör skillnad.

Warberg värvar från seriekonkurrent

"Det känns häftigt att kunna säga att jag nu är Warbergs-spelare"

Warberg fortsätter att stärka truppen inför nästa års jakt på spel i SSL. Backen Vidar Tirén hämtas in från Lerum, som nästa säsong är nykomlingar i Allsvenskan.
– Warberg är en klubb med bra träningsförutsättningar och det känns som att man har en sund plan på hur de ska ta sig tillbaka till toppen och den resan ser jag fram emot att vara med på. Jag har vuxit upp under Warbergs storhetstid och var själv på plats i Globen när man tog guld 2008, så det känns häftigt att kunna säga att jag nu är Warbergs-spelare, säger Tirén till klubbens hemsida. 


Sportchef Kimmo Eskelinen berättar att han var ute efter Tirén redan inför årets säsong, men att det inte blev verklighet förrän nu.
– Vidar är en riktig ledartyp på och utanför planen, vilket är något vi sökt till laget. Det är jätteviktigt att vi har några erfarna spelare som kan visa vägen, och det är jag säker på att Vidar kommer göra! Han är en pådrivare som gillar det fysiska spelet och har även egenskaper i det offensiva spelet som jag tror vi kommer få nytta av, säger Eskelinen till hemsidan.