Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Riktig journalistik gör skillnad.Nyheter med närvärde

Sofia Greftén har gott om erfarenhet från SSL från tiden med Pixbo Bild: MICHAEL ERICHSEN

Warberg värvar från Pixbo

Forwarden gjorde 14 matcher i SSL förra säsongen.

Warberg fortsätter att förändra i truppen inför nästa säsongs spel i SSL. Nästa spelare in är Sofia Greftén från topplaget Pixbo som har skrivit på för två år med Warberg.

- Det känns som att Warberg har rätt förutsättningar för mig att utvecklas som både innebandyspelare och människa, vilket känns lockande! Jag hoppas att både jag och laget kommer ta stora kliv i framtiden, säger Greftén till klubbens hemsida.

Den gångna säsongen delade hon spel i Superligan med spel i Allsvenskan med Pixbos andralag. Det blev 14 matcher för varje lag med fyra SSL-poäng och 19 allsvenska dito som resultat. Säsongen innan gjorde hon 25 matcher i SSL och slutspelet sammanräknat.

- Vi är väldigt glada att Sofia har valt att spela för oss kommande säsong. Sofia är en ödmjuk spelare som ger allt för laget. Hon är en fysiskt stark spelare med ett bra avslut. En spelare och person som kommer passa bra in hos oss. Det ska bli kul att följa Sofias utveckling hos oss, säger sportchefen Patric Löfborg till klubbens hemsida.