Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Pusselbitarna börjar falla på plats i Warberg IC. Nu har talangen Julia Gustafsson förlängt med klubben. Bild: KRISTER ANDERSSON
Pusselbitarna börjar falla på plats i Warberg IC. Nu har talangen Julia Gustafsson förlängt med klubben. Bild: KRISTER ANDERSSON

Talangen Julia Gustafsson skriver nytt kontrakt med Warberg IC

Julia Gustafsson kommer att spela kvar i Warberg IC.
Löftet har skrivit på ett nytt kontrakt.
– Ett självklart val, säger hon i en kommentar.

För ett år sedan anslöt Julia Gustafsson, 19, till Warberg IC från Träslövsläge IF. Under sin första säsong i SSL-klubben hade hon med dubbellicens, det vill säga att hon kunde representera två lag, men det var till föga nytta med tanke på att endast yrkesutövande idrottare fick utöva sin sport, och i representationslaget fick talangen sparsamt med speltid.

Nu står det klart att Gustafsson kommer att vara kvar i Warberg IC nästa säsong. Löftet har förlängt sitt avtal, dock utan dubbellicens.

– Det var ett självklart val. Jag har kommit till en helt ny miljö där innebandyn har stor betydelse för alla i föreningen och jag känner att det är här jag hör hemma i nuläget. Jag känner även att det ger mig större chanser att utvecklas här, då min resa bara har börjat, säger Gustafsson i en kommentar på Waberg IC:s hemsida.

Emil Risberg, klubbchef, gläds åt att Gustafsson stannar i klubben och ser stor potential i henne.

– Julia är en framtidsspelare som vi tror mycket på. En spelare från kommunen som tillhör nästa generation elitspelare. Jag är övertygad om att hon kommer att växa in i SSL-kostymen under den kommande säsongen och jag ser fram emot att få uppleva det.

Gustafsson representerade Warberg IC vid 19 tillfällen under den gångna säsongen.

Läs mer: Warberg IC lyfter upp egen produkt

Läs mer om Warberg IC här

Fler lokala sportnyheter hittar du här