Camilla Halldén spelade inte mot Täby men är tillbaka i laget igen.
Camilla Halldén spelade inte mot Täby men är tillbaka i laget igen. Bild: KRISTER ANDERSSON

Svår motståndare väntar slutspelsjagande Warberg

När Warberg besökte Gotland sist blev det storförlust. Det ska inte upprepas i morgon. - Vi testade en del grejer som vi inte fick utslag på den gången, säger Kent Göransson.

ANNONS
|

Endre IF besegrade Wic med hela 7-1 och ägde den matchen totalt.

– Vi hade inte mycket att säga till om. Jag hoppas det blir bättre i morgon, säger Warbergs tränare som fortfarande grämer sig över förlusten senast mot Täby.

– Vi gjorde en bra match och jag tycker fortfarande vi var förtjänta av poäng, säger Kent.

Då valde Camilla Halldén, lagkaptenen, att stanna hemma i Varberg.

– Hon väntar på att få bli mamma. Förhoppningsvis dyker det upp en till i familjen snart, men hon var i alla fall med och tränade ikväll, säger Göransson.

ANNONS

I övrigt finns alla spelare tillgängliga för spel mot Endre.

– Det känns bra, där kan jag inte klaga på något sätt.

Endre ligger i skrivande stund tvåa efter Thorengruppen i serien på 49 poäng medan Warberg är sjua (27) och kämpar för att ta sig till sitt första SM-slutspel någonsin.

– (Corin) Ruttiman är jätteduktig, men de har många andra spelare som är väldigt bra. Vi är medvetna om vad som står på andra sidan. Det blir en häftig utmaning, men framför allt ska vi vara bättre än sist vi mötte dem. Hur långt det räcker får vi se. Man har full respekt för dem och de imponerade på ett förträffligt sätt mot Sirius (vinst 8-3) så de är tuffa.

ANNONS