Simon Svensson gör framsteg efter sin skada, men ska inte vara aktuell för spel med Warberg riktigt än.
Simon Svensson gör framsteg efter sin skada, men ska inte vara aktuell för spel med Warberg riktigt än. Bild: KRISTER ANDERSSON

Rivalen Lindås väntar Warberg på bortaplan

Förre kvalrivalen från 2018, Lindås, väntar Warberg IC:s trettonde match i serien. - En av de tuffaste matcherna på hela säsongen, men vi kommer förberedda, säger assisterande tränaren Andreas Wahman.

ANNONS
|

En dryg timme på innebandyplanen blev det under tisdagen för Warberg IC. Därefter följde en matchgenomgång inför Lindås borta.

– Det är lite upp till oss själva, att vi gör de saker vi pratat om. Framför allt att få fart i spelet. Vi möter många lag som backar hem och minskar ytorna. Därför måste vi få deras försvar i rörelse, säger Andreas.

Lindås-matchen är en tidigare uppskjuten match, på grund av corona.

Hur är läget nu?

– Jag har inte hört något, och vi har i alla fall ingen som är smittad. Man ska aldrig säga aldrig, men just nu är det match, säger Wahman.

ANNONS

Lindås har samma poäng som Warberg, 25 stycken. Och rutin finns det gott om i laget.

– Absolut. Patrik (Malmström, tidigare Pixbo) och backen Oskar Henriksson plus Albin Jansson som varit i Warberg. Visst, de har kommit lite till åren, men de är fortfarande duktiga innebandyspelare.

Det finns ett frågetecken i laget, men inget som Wahman vill bjuda motståndaren på.

– Det var någon som stod över träningen, det var inte mer än så. Och förhoppningsvis ska vi ha alla tillgängliga. Nu har Simon Svensson börjat träna också, även om han inte spelar i morgon...

Läs mer: Målregn över Wic igen

ANNONS