Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Rikard Eriksson väljer spel i Partille och inte Warberg. Bild: PER WIKLUND
Rikard Eriksson väljer spel i Partille och inte Warberg. Bild: PER WIKLUND

Rikard Eriksson nobbar Warberg IC

Warberg IC har förlängt med både Oliwer Ohlsson och Zeb Johnsson - men man går bet om drömvärvningen.

Det händer mycket i Warberg IC. Efter säsongens slut har flera namn droppat bort, senast i raden handlade det om Johan Dahlqvist och Jesper Larsson. Samtidigt förlängde man med hallänningarna Oliwer Ohlsson och Zeb Johnsson.

– Zeb och Oliwer är två kulturbärare för oss, säger sportchefen Kimmo Eskelinen.

HN har tidigare under våren skrivit om att Rikard Eriksson varit på väg att lämna Mullsjö AIS för en återkomst till Warberg. I en intervju 26 april lät Kimmo mer tveksam: - Jag trodde nog det var nära för ett tag sen, men jag vet inte om jag tror det längre, bollen ligger hos honom.

När pratade du med Rikard senast?

– Jag fick ett sms från honom i dag. Han kommer spela med Partille. Han hade inte tänkt spela alls. Sen kom de med ett kontrakt som var för bra vad gäller träningsmängd och pengar. Synd att pengar går före att hjälpa klubben som gjorde honom till den spelare han blev, säger Kimmo.

Eriksson kommer förmodligen slå sig ner i Varberg, men pendla upp för en del träningar i veckan plus matcher med Partille.

– Här har vi hjälpt honom med ett jobb i Varberg. Han väljer att ta det jobbet, flytta hem - och sen väljer han innebandy i Partille. Jag behöver inte säga mer, säger Eskelinen.

I Partille spelar även ex-warbergaren Daniel Karlander.

Läs mer om Warberg IC här

Fler lokala sportnyheter hittar du här