Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Warberg fortsätter satsa ungt. Bild: KRISTER ANDERSSON
Warberg fortsätter satsa ungt. Bild: KRISTER ANDERSSON

Nellie Willhelmsson skriver nytt kontrakt med Warberg IC

Ännu en talang har förlängt med Warberg IC.
Nellie Willhelmsson, 19, har skrivit på ett ettårskontrakt.
–Jag ser fram emot kommande säsong, säger hon i en kommentar.

I dagarna flyttade Warberg IC upp talangen Amanda Karlsson upp i SSL-laget samt att klubben förlängde med löftet Julia Gustafsson.

Nu har ytterligare en ung spelare skrivit på nytt kontrakt med Wic. Den här gången handlar det om 19-åriga Nellie Willhelmsson som satt sin kråka på ett ettårsavtal.

– Det ska bli mycket intressant att se hur Nellie kan utvecklas under den kommande säsongen. Hon har spetsegenskaper som är väldigt spännande. Och hon känns mer motiverad än någonsin, trots den gångna säsongens utmaningar med speltid i SSL och en nedstängd allsvensk serie, säger Emil Risberg, klubbchef, i en kommentar på föreningens hemsida.

Forwarden gläds åt att bli kvar i klubben

– Jag tycker så klart att det är superkul att förlänga kontraktet med ytterligare en säsong med Warberg. Jag har trivts mycket bra i laget, så jag ser bara framemot kommande säsong, säger Willhelmsson i en kommentar på klubbens hemsida.

19-åringen fick inte särskilt mycket speltid den gångna säsongen. Trots det beskriver hon sitt första år i svensk innebandys finrum som nyttigt.

– Mitt första år i SSL har självklart varit mycket lärorikt. Man har stött på många utmaningar och det har märkts att nivån är något helt annat än vad jag varit van vid tidigare.

Nellie Willhelmsson svarade i fjol för en assist på 19 framträdanden i SSL.

Läs mer: Talang stannar i Warberg

Läs mer om Warberg IC här

Fler lokala sportnyheter hittar du här