Mattias Kongstad blir Warberg trogen.
Mattias Kongstad blir Warberg trogen. Bild: PER WIKLUND

Mattias Kongstad förlänger sitt kontrakt med Warberg

Mattias Kongstad har levererat mål i Warbergs tröja under åtta säsonger. Det blir minst två till. Forwarden har förlängt sitt kontrakt med klubben över säsongen 2023/24.

ANNONS

Mattias Kongstad kom till Warberg från Karlstad 2014. Han har under alla säsonger på västkusten varit en pålitlig målskytt, oavsett om det varit spel i SSL eller i Allsvenskan.

Nu är Kongstad också klar för en fortsättning i Warbergs tröja och har förlängt sitt kontrakt med två nya år.

– Vi (familjen) trivs otroligt bra i både föreningen och staden så det var ingen tvekan om att det skulle bli Warberg. Sedan gick dialogen med Astbrant både bra och relativt snabbt, så det känns bra att ha det klart, säger Kongstad till klubbens hemsida och fortsätter:

– Jag tycker fortfarande att det är väldigt roligt att träna och spela. Så jag känner att så länge min kropp håller så vill jag fortsätta.

ANNONS

Under den här säsongen har det hittills blivit 14 mål på tio matcher för Kongstad.

– Min egen prestation har varit lite för ojämn för att jag ska vara 100% nöjd, men nu ser vi fram emot en vårsäsong där både jag och laget ska se till att prestera jämnare, fortsätter han.

Manager Johan Astbrant är också nöjd med att ytterligare en av nyckelspelarna förlänger sitt kontrakt, Simon Svensson förlängde sitt för några veckor sedan.

– Att Mattias redan nu väljer att skriva på visar hur stor viljan är för honom att hjälpa Warberg upp till SSL. För mig som manager är det otroligt kul och det visar också att vi har något spännande på gång när spelare skriver på så här tidigt, ovetandes om vilken serie vi kommer tillhöra nästa säsong, säger Astbrant.

ANNONS