Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Joel Birgersson fortsätter i Warbergs blåa tröja.  Bild: Annika Karlbom
Joel Birgersson fortsätter i Warbergs blåa tröja. Bild: Annika Karlbom

Joel Birgersson förlänger sitt kontrakt med Warberg

I flera säsonger har Joel Birgersson varit en garant i Warbergs offensiv. Och så blir fallet även under de kommande två åren.
– Joel har legat högt på vår priolista, säger sportchef Kimmo Eskelinen i ett pressmeddelande.

Joel Birgersson är Warbergs näst bästa poänggörare den här säsongen. Förhoppningen är att han även i fortsättningen producerar då han nu förlängt sitt kontrakt med klubben med två säsonger.

– Det känns skönt att ha det klart med en fortsättning i Warberg IC. Det blir min femte respektive sjätte säsong och resan vi påbörjade för 4 år sedan har varit både rolig och inspirerande, säger Birgersson i ett pressmeddelande.

Den pågående säsongen är den första sedan storebror Anton lämnade för Storvreta och i hans frånvaro har Joel fått ta ett större ansvar.

– Han är redan idag en mycket viktig del av Warberg, och kommer bli än viktigare framöver om han fortsätter att utvecklas som han gjort hittills. Han är supervass sista tredjedelen av banan, men jag tycker också han har mognat i övriga delar av spelet och tar mycket bättre beslut nu, säger Kimmo Eskelinen och fortsätter:

– En stor fördel med honom är också att han är användbar, och lika bra, på både höger och vänsterkanten. Väldigt kul, och vi ser fram emot att se Joel växa och ta ännu större ansvar framöver.

Läs mer: Warberg säkrade seriesegern - valde småländskt motstånd

Läs mer om Warberg IC här

Fler lokala sportnyheter hittar du här