Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Göransson fortsätter leda Warberg

Några dagar har gått sen missen i SSL-kvalet. Men Kent Göransson tar nya tag med Warberg IC. - I den besvikelse som blir efter en förlust så skapas också en enorm revanschlust. Nu kommer jag tillsammans med ”Bagarn” få möjligheter att under ytterligare två år skapa det nya Warberg, säger Kent Göransson.

Kent Göransson har skrivit på ett 1+1 kontrakt och förlänger alltså med Warberg IC.

- Att få se den utveckling som vi haft med vår trupp under säsongen, dels som spelare men inte minst som människor vill jag vara en del av. Jag ser det som min stora passion i uppdraget att göra alla spelare lite bättre för att kunna ta Warberg till nästa steg, säger han i en intervju på klubbens hemsida.

Sportchefen Kimmo Eskelinen om att Kent fortsätter:

- Att vi lyckas knyta upp Kent som huvudtränare för de kommande två säsongerna känns mycket bra. Vi tycker det är viktigt med en kontinuitet i ledarstaben eftersom vi är mitt inne i en förändringsprocess, som vi vet tar tid. Kent, ”Bagarn” och övrig ledarstab har gjort ett grymt arbete med gruppen denna säsong, och verkligen satt en stämpel på ”det nya Warberg”. Från vårt håll var det givet att vi ville se en fortsättning med Kent och ”Bagarn”. Dessa två kompletterar varandra väldigt bra, och har uttryckt en stor hunger att få fortsätta detta bygge, avslutar Eskelinen.

 

 

Läs mer om Warberg IC här

Fler lokala sportnyheter hittar du här