Andrea Envall är uttagen till landslagsläger.
Andrea Envall är uttagen till landslagsläger. Bild: Ola Folkesson

Andrea Envall uttagen till landslagsläger

Warberg IC får plötsligt bidra med två spelare till landslagslägret i Sigtuna. Nu står det klart att även Andrea Envall är uttagen.

ANNONS
|

Efter en säsong i Pixbo återvänder 21-årige Andrea Envall till Warberg IC. Men innan säsongen drar igång får hon chansen att träna tillsammans med landslaget på ett fyra dagar långt läger i Sigtuna. Hon blir den andra uttagna Wic-spelaren till lägret, efter att det tidigare under onsdagen stod klart att även spelarkollegan Sandra Hawerman gör debut i sammanhanget.

– Det var en väldig chock. Jag hade precis ringt och grattat Sandra. Sjukt kul, säger Envall.

Andrea Envall blir, liksom Sandra Hawerman, debutant då hon aldrig tidigare har varit med på ett landslagsläger.

– Jag har bara varit på U19. Det är ändå ett kvitto på att all tid jag lägger ner på innebandyn gör nytta. En bekräftelse på att man gör något bra.

ANNONS

För Andrea Envall handlar lägret mycket om att utnyttja möjligheten, men samtidigt prestera så bra som möjligt – och har så småningom siktet på VM.

– Jag tänker bara köra mitt race och ta vara på chansen att spela med så många duktiga spelare. Jag vill bara njuta och inte tänka för mycket. Självklart vill jag bli så bra som möjligt med målet att vara med i en VM-trupp. Men ett steg i taget och nu vill jag fokusera på detta i första hand.

Läs mer: Sandra Hawerman uttagen till damlandslagets läger

ANNONS