Andrea Envall.
Andrea Envall är tillbaka i spel mot Västerås Rönnyby. Bild: Annika Karlbom

Andrea Envall försäkrar – kan spela mot Västerås Rönnby

Andrea Envall fick en lätt stukning mot Malmö FBC. Det sätter inte stopp för spel mot Västerås Rönnby.
– Det är verkligen ingen fara, säger nyckelspelaren.

ANNONS
|

Andrea Envall är en av Warberg IC:s mest tongivande spelare.

Mot Malmö skadade sig kuggen och det blev det 8–4-förlust. Det berodde nog inte bara på att 21-åringen fick sitta vid sidan om.

Det var en fot som spökade i fredags.

Orosmoln? Frågetecken? Otillgänglig?

Nej. Icke.

– Jag trampade snett. Jag skulle följa en motståndare och sedan råkade jag lägga lite mycket tyngd på foten så att den vek sig. Men det är ingen fara. Det var en säkerhetsåtgärd att stå över eftersom det är en viktig match i morgon.

Hur löser du det? Tejp?

– Det blir tejpning för att belastningen inte ska bli för stor. Men det är jag van vid, så det kommer nog gå bra, säger hon med ett skratt.

ANNONS

Västerås Rönnby var det, ja. Resultaten gick verkligen inte Warbergs väg i fredags. Förlusten i Baltiska hallen innebar att Malmö klev om Wic i tabellen. Ovanpå det slog Västerås Rönnby topplaget Endre. Warberg är nu under slutspelsstrecket med tre matcher kvar av säsongen, men hoppas ta revansch när just Västerås Rönnby kommer på besök.

– Det ska bli kul, en spännande match. Det känns som att det är ett litet avgörande. Vi har aldrig stått inför en sådan uppgift. Det ska bli kul att spela igen och få revansch efter matchen mot Malmö som inte gick riktigt som planerat.

Ingen extra press med tanke att resultaten inte gick er väg i fredags?

– Nej. Rönnby har gått till slutspel flera år i rad så det känns vi har allt att vinna. Det är bara köra på. Jag tror alla är jäkligt taggade.

Läs mer: Warbergs mardrömskväll – ”Ingen är nöjd med den här insatsen”

ANNONS