Linda Möller är Falkenberg Volleybollklubbs nya ordförande.
Linda Möller är Falkenberg Volleybollklubbs nya ordförande. Bild: Martin Örtegren

Linda Möller är Falkenberg Volleybollklubbs nya ordförande

Stora skor att fylla enligt henne själv. Men Linda Möller ser fram emot att påbörja arbetet som ordförande i Falkenbergs Volleybollklubb.

ANNONS
|

Linda Möller tar steget från ledamot i Falkenbergs Volleybollklubbs styrelse till ordförandeposten.

– Jag är ingen volleybollspelare och har inte den erfarenheten. Men jag har varit med i klubben länge. Jag känner att jag har stöd från Lasse, Ann och alla de gamla, säger Linda Möller, nytillträdd ordförande i elitserieklubben.

Banden till klubben och sporten började att knytas för sju år sedan då dottern började att spela och ingår i damlaget nu.

– Jag ser att volleybollklubben har en framtid. Det växer underifrån och det finns mycket att bygga på. Det vill jag gärna hjälpa till med. Jag ser gärna att det blir den breda och folkliga klubben som jag tror att det kan bli.

ANNONS

Är det något du vill lägga extra fokus på nu som ordförande?

– Jag vill lyfta fram hela klubben mer. Tjejerna och damlaget, men även att de yngre ska få synas mer. Vi har spelare från tre års ålder och uppåt. Det är en klubb för alla.

Under torsdagens årsmöte blev hon vald som ordförande på ett år.

– Vi har haft ett bra samarbete med skolorna de två senaste åren. Det är många som fått upp ögonen både för både FVBK och sporten i sig som är en schyst sport. Under vintern, trots coronan, har vi haft många unga spelare, framför allt tjejer. Det gäller att slåss om ungdomarna som finns, avslutar Linda Möller.

Läs mer: Ordföranden avgår i Falkenbergs Volleybollklubb

Styrelsen 2020/21 i Falkenbergs Volleybollklubb

Ordförande: Linda Möller (vald på ett år)

Marcus Jörngren (vald på två år), Inger Svensson (vald på två år), Therese Andersson (vald på två år), Samer Mahra, (vald på ett år), Jörgen Karlsson (vald på ett år), Anders Persson (ett år kvar)

Suppleanter: Olle Åström (vald på ett år), Roland Bengtsson (vald på ett år)

ANNONS