Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Vi satsar ännu mer på live-tv

Hallands Nyheter live-sänder tio lokala innebandymatcher, tre handbollsmatcher och en basketmatch fram till nyår.

- Vi märker ett ökat intresse för livesänd lokalsport och vill kunna erbjuda detta så ofta som möjligt, säger Hallands Nyheters sportchef Mikael Martinsson.

Redan nu på fredag kommer det heta derbyt mellan Vinberg och Falkenberg i herrarnas division 2 i innebandy att sändas. Det kommer att bli tufft och svettigt både på plan och på läktaren.

- Innebandy är en sport som passar väl för livesändning. Det går fort och händer mycket. Och sporten engagerar många ungdomar vilka är viktiga för oss, säger Mikael Martinsson.

Basket har Hallands Nyheter aldrig sänt tidigare

- Det blir en ny upplevelse att komma till Peder Skrivares idrottshall och visa upp Varberg Baskets duktiga tjejer i direktsändning, säger Mikael Martinsson.

HK Varbergs A-lag gick som de flesta vet upp i Handbollsligan.

- Där tappade vi sändningsrättigheterna till Cmore, annars var matcherna med HK Varberg våra mest tittade matcher förra säsongen med tusentalet startade strömmar. Nu får vi gå ner i seriesystemet men det ska bli kul att sända också.

Satsningen är ett test och hur många som tittar är avgörande för om Hallands Nyheter kommer att fortsätta sin satsning i de olika idrotterna.

- Vi hoppas såklart att kunna göra det. Men är också beroende av att klubbar, spelare och ledare hjälper till att sprida sändningarna så att så många som möjligt tittar, säger Mikael Martinsson.

Alla sändningar ingår om man har ett abonnemang på Hallands Nyheter.

Här har ni hela listan på sändningar

Här kan ni skaffa ett abonnemang på hn.se

Lär mer om Falkenbergs FF här