Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Isco. Arkivbild.

Upptinad Isco nätade i Zidanes comeback

Det blev en segrande start i Zinedine Zidanes comeback som Real Madrid-tränare. Med en upptinad Isco som målskytt. Den tidigare petade spanjoren tackade för förtroendet med att göra ett av målen i 2–0-segern mot Celta Vigo.

Det var många bekanta ansikten som spatserade ut på Santiago Bernabeus gräsmatta under lördagseftermiddagen när Zinedine Zidane gjorde sin första match som Real Madrid-tränare på knappt tio månader efter sin comeback på tränarbänken.

För i startelvan i mötet med Celta Vigo fanns spelare som Isco, Marcelo, Gareth Bale, Keylor Navas och Marco Asensio. Alla spelare som haft svårt att ta plats i startelvan under Zidanes föregångare Santiago Solari men som nu direkt fanns med i den franske tränarens startelva.

Den förstnämnde, som suttit i den kyligaste frysboxen av alla utan ens vara på bänken stundtals, tackade för förtroendet med att bli matchhjälte.

Isco hann först på Karim Benzemas inspel i den 63:e minuten och vräkte in 1–0 för Madrid.

Gareth Bale utökade senare till 2–0 – vilket blev slutresultatet.

I mötet mellan Huesca och Alavés var det en annan tidigare frysboxplacerad spelare som gav svar på tal.

Bristen på speltid, och form, kostade en landslagsplats för John Guidetti. Han petades från den svenska EM-kvaltruppen som togs ut i onsdags.

Han svarade med att nu göra sitt första ligamål för säsongen.

Guidetti kom in i den 72:a minuten vid ställningen 1–1. I den 80:e stod han rätt placerad i straffområdet efter ett långt inkast och dundrade in 2–1 för ligafemman, som till slut vann med 3–1.