Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Paul Pogba, framspelare och målgörare när Manchester United tog sig till kvartsfinal i FA-cupen.

United klart för kvartsfinal i FA-cupen

Manchester United stormar fram på alla inhemska fronter, pånyttfött som laget är sedan Ole Gunnar Solskjær tog över efter José Mourinho i december och slet ur livremmen och kopplade ur säkerhetsbältet.

Klubben utmanar om Champions League-platserna i Premier League och är framme i kvartsfinal i FA-cupen – och det trots riktigt svår lottning. Efter den klara bortasegern mot Arsenal i förra omgången gav lottningen en ny resa till London, nu till Chelsea på Stamford Bridge. Victor Nilsson Lindelöf – utmärkt i mittförsvaret – och hans lagkompisar vände hem med en solid 2–0-seger.

Ander Herrera, med en nick i bortre hörnet på Paul Pogbas långa inlägg från vänsterkanten, visade vägen till kvartsfinal.

Kort före halvtid briljerade Pogba, inte bara med nicken som gav 2–0 utan också med passningen ut till Marcus Rashford och den långa löpningen in i straffområdet.

Chelsea hade stort bollinnehav men saknade djupledsspel, skapade inte mycket och blottade sig defensivt – något Malmö FF:s matchbevakare säkert noterade.

Chelsea har en tuff cupvecka där nästa uppgift är Europa League-returen mot MFF på torsdag och ligacupfinalen mot Manchester City på söndag.