Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Ali Krayms Ullared föll borta mot Rosengård efter ett sent baklängesmål. Bild: Robert Boman
Ali Krayms Ullared föll borta mot Rosengård efter ett sent baklängesmål. Bild: Robert Boman

Ullared föll sent mot Rosengård

Ullared spelade elva mot tio nästan hela matchen. Ändå blev det förlust borta mot Rosengård efter ett sent baklängesmål.
– Bästa laget vi mött i år, utan tvekan, sa UIK-tränaren Ali Kraym.

Rosengård gick segrande ur matchen med 3-2 (1-1) efter att ha kontrat in det avgörande målet i slutminuterna. Men innan dess ropade Ullared på ett 3-2-mål i deras favör.

– Vi har en boll som vi anser är inne, en nick som vi tycker att målvakten räddar inne i målet, men det är skitsvårt att se det. Jag lägger ingen belastning på domarna där, sa Ali Kraym, Ullareds tränare.

Annars började matchen bra för Ullared när Rosengård fick en man utvisad precis i matchinledningen.

– Marcus (Torbjörnsson) tar sig förbi deras back och blir fälld. Men det fanns en back bredvid, så jag tycker utvisningen är hård, sa Kraym.

Ullared lyckades dock inte dra nytta av det numerära övertaget. I stället kunde Rosengård ta ledningen med 1-0 efter ett vackert anfall. När Ullared fick straff kom 1-1 genom Rasmus Fridolf - men det var också det enda som hände i anfallsväg för UIK första 45.

– Vi skapar ingenting och har inte ens ett skott på mål utöver straffen i första halvlek, sa Kraym.

Ullared började betydligt piggare i andra men lyckades inte förvalta sina chanser. Rosengård tog ledningen på nytt innan UIK kunde kvittera till 2-2.

– Ju längre matchen led desto mer skapade vi, men vi var helt enkelt inte tillräckligt distinkta framför mål, summerade Ali Kraym.

Härnäst väntar Eslöv på hemmaplan.

– Där måste vi bara vinna. Annars hamnar vi i problem.

Lär mer om Falkenbergs FF här