TV: Här sågas Janne Andersson – som hemmafixare: ”Den är vidrig”

Janne Andersson har lett Sverige till en VM-kvartsfinal och i sommar väntar EM-slutspel. Men hans kunskaper som hemmafixare imponerar inte lika mycket när Anders Öfvergård besöker Janne och Ulrika Andersson i torsdagens avsnitt av ”Anders knackar på”.

ANNONS
|

Janne Andersson tog över som svensk förbundskapten sommaren 2016 och har lett Sveriges herrlandslag i fotboll till både VM-kvartsfinal i Ryssland 2018 och till det EM-slutspel som stundar i sommar.

Den förre HBK-tränaren, som presenterade sin EM-trupp tidigare i veckan, har blivit en folkkär ledare och även gästat olika tv-program.

I säsongsstarten av ”Anders knackar på” hälsar Anders Öfvergård, även känd som ”Arga snickaren”, på hemma hos Janne och hustrun Ulrika Andersson på Lidingö. I programmet synar han bland annat vad han kan hjälpa till att bygga bort för eventuella problem i hemmet.

– När vi pratade om det här tyckte jag allt var perfekt så jag tyckte det var helt onödigt att göra det här så det ska bli spännande att se om han kan hitta något att göra, säger Janne Andersson i programmet.

ANNONS

Det visar sig att förbundskaptenens lösningar som hemmafixare inte enbart får ros.

När Anders Öfvergård ser ett skåp som balanserar ovanpå ett hyllplan kommer sågen fram.

– Varför står den på en bräda, frågar Anders Öfvergård.

– Det var lite ojämnt på golvet så då gjorde Janne den lösningen. Så nu har vi lite dåligt med hyllplan därinne, förklarar Ulrika.

– Jag kände att den stod ostadigt så då la jag två hyllplan där i stället. Den är genialisk den lösningen, skrattar Janne nöjt.

– Nej, den är vidrig, konstaterar Anders Öfvergård krasst.

I programmet får Janne och Ulrika även visa upp hur lagarbetet fungerar på hemmaplan när de ska bygga ett vedställ.

Avsnittet av ”Anders knackar på” sänds torsdagen den 20 maj klockan 20.00 på TV4 och TV4 Play.

ANNONS