Carolinas Brock McGinn gjorde två mål i matchen mot Colorado, båda gångerna framspelad av Elias Lindholm.

Två assist av Elias Lindholm

|

Elias Lindholm stod för två assist när Carolina besegrade Colorado med 3–1 på hemmaplan i NHL-ishockeyn.

Carolina gjorde matchens första mål, genom Tyson Barrie, men sedan tog det stopp.

Brock McGinn kvitterade i slutet av den första perioden, framspelad av Lindholm. Samma duo låga bakom reduceringsmålet, 2–1, strax efter att den tredje perioden blåstes igång. Jeff Skinner fastställde slutresultatet.

Cam Ward gjorde 29 räddningar för hemmalaget. Colorado hade bara sju skott på mål i den sista perioden.

Lindholm, McGinn och Ward blev utsedda till matchens bästa spelare, enligt NHL:s sajt.

Vinsten är Carolinas andra i rad efter att tidigare ha förlorat tre matcher.