Inget nytt mål för LA Galaxys forward Zlatan Ibrahimovic, här i en match mot New York Red Bulls förra helgen. Arkivbild.

Ny förlust för Zlatans Galaxy

Zlatan Ibrahimovic och hans LA Galaxy förlorade igen i den amerikanska ligan MLS. Svensken blev återigen mållös.

|

José Rodríguez avgjorde i den 90:e matchminuten, och gav Houston Dynamo en 3–2-seger på hemmaplan.

Rodríguez mål kom bara fem minuter efter det att Los Angeles Galaxy hade kvitterat genom den norske anfallaren Ola Kamara.

Houston tog tidigt ledningen när Alejandro Fuenmayor förvaltade en passning från Romell Quioto i den andra minuten. Han flaggades först för offside av en linjeman men målet godkändes efter en videogranskning, rapporterar Reuters.

Giovani dos Santos kvitterade i den 39:e matchminuten när han hann före Houstonbacken Fuenmayor på en retur från ett hårt skott från Zlatan Ibrahimovic och slog bollen i nät.

Quioto gav Houston ledningen igen i den 47:e minuten efter en frispark. Zlatan styrde via lagkamraten Sebastian Lletget in bollen i eget nät, enligt Aftonbladet.

I den 85:e minuten kvitterade Kamara, 2–2, efter en pass från dos Santos, som i sin tur snyggt spelades fram av Ibrahimovic.

LA Galaxy har nu tre raka förluster och ligger i mitten av tabellen. Efter matchen var Zlatan Ibrahimovic till synes rasande och tv-bilder visade hur han gestikulerade vilt, skriver Aftonbladet. Senast den svenske stjärnan gjorde mål var den 15 april, mot Chicago Fire.

Nästa helg väntar FC Dallas borta för Los Angeles Galaxy.