Årets första derby vanns av Varbergs Bois, kan Falkenbergs FF ta revansch på torsdag?
Årets första derby vanns av Varbergs Bois, kan Falkenbergs FF ta revansch på torsdag? Bild: KRISTER ANDERSSON

Nu lägger vi den allsvenska gasen i botten

När Allsvenskan går in i sitt slutskede höjer även Hallands Nyheter tempot. Från och med den här veckan sänder vi live dagen före varje allsvensk omgång, starten blir inför det heta derbyt på torsdag.

ANNONS
|

Vi upplever just nu något historisk. Aldrig någonsin har fotbollen varit starkare i Hallands Nyheters spridningsområde. Två lag i Allsvenskan, ett lag i Söderettan och tre lag i division två.

Elva omgångar återstår av Allsvenskan för de halländska lagen och medan Falkenbergs FF kommer få kämpa in i det sista för sin fortsatta allsvenska existens har Varbergs Bois skaffat sig ett trivsamt utgångsläge inför avslutningen.

Och inför slutspurten av Allsvenskan växlar vi på HN-sporten nu upp tempot och vi gör det rejält.

Direktsänd studio inför varje allsvensk omgång

Inför varje allsvensk omgång kommer vi sända en direktsänd studio som tar upp allt ni vill veta om Falkenbergs FF och Varbergs Bois inför nästa match. Vilka spelare som ser ut att få chansen i nästa viktiga match, vilka spelare som sett heta eller mindre heta ut på träningarna och vad vi tror om lagens chanser i nästa match.

ANNONS

Ni tittare kommer också få chansen att medverka genom att ställa era frågor till oss på HN-sporten gällande Allsvenskan och i synnerhet Varbergs Bois och Falkenbergs FF.

Dessutom kommer vi vid flera tillfällen ha med gäster i studion. Första sändningen blir på onsdag, dagen före det stekheta derbyt mellan just Falkenbergs FF och Varbergs Bois. Onsdagens sändning kommer vara direkt från Varberg Energi Arena efter det att Varbergs Bois avslutat sin träning och med oss i studion kommer Boistränaren Joakim Persson att finnas.

Bevakningen är viktigare än någonsin

Trots att hösten är kommen är Allsvenskan långt ifrån över. Den högsta svenska serien pågår ända in i december och vi kommer finnas där för att guida er med allt ni behöver veta om just ert favoritlag.

Men den här satsningen påverkar självklart inte något av vår vanliga bevakning kring Allsvenskan. En bevakning som i år är viktigare än någonsin när vi journalister är några av få som förunnats med rätten att komma in på de allsvenska arenorna.

Vi finns där för att förmedla glädjen, besvikelsen och ilskan hos spelare och ledare. Förmedla den till just dig som i år inte kan följa ditt favoritlag på Falcon Alkoholfri Arena eller Varberg Energi Arena. Du som sett varje match i 20 års tid men i år inte får komma in, du kan räkna med att vi på Hallands Nyheter kommer ge dig mer än någonsin under hösten.

ANNONS

Här kan du se sändningen och ställa dina frågor

Så skickar du in frågor

Vi vill givetvis ha in så många tittarfrågor som möjligt till våra sändningar. Det finns flera sätt att höra av sig till oss med just din fråga.

1. Mejla oss på sporten@hn.se. Skriv gärna ”Allsvenskan” i ämnesraden.

2. Skriv ett meddelande till Hallands Nyheter på Facebook

3. Skriv direkt i artikeln som direktsändningen ligger i.

ANNONS