Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Floyd Mayweather och Conor McGregor.

MMA-stjärnan redo för boxningsmatchen

Det var kavaj och slips och inte alltför tufft käbblande när Floyd Mayweather och Conor McGregor höll presskonferens inför lördagens spektakulära boxningsmatch i Las Vegas. Den mellan en 40-årig obesegrad proffsboxare och en 29-årig MMA-fajter som aldrig gått en boxningsmatch.

Boxningsstjärnan Mayweather, som gör sin allra sista match, är en affärsman ut i fingerspetsarna och tackade alla som ordnat matchen, som kommer att ge honom 100 miljoner dollar. Han höll en ganska låg profil och svor inte en enda gång under pressträffen, något som uppmärksammas av internationella nyhetsbyråer.

- Jag har varit här så många gånger, har varit i sporten i 21 år och jag vet vad som krävs. Men jag tar lördagens match extremt seriöst, McGregor är "a helluva fighter", så det kommer inte att bli lätt. Det kommer att bli blod, svett och tårar, säger Mayweather.

- Men till slut kokar det ihop till kunskaper, till den som är bäst. Och när det gäller boxning har jag gjort allt tusentals gånger. Så du får det inte lätt, Conor.

Irländaren McGregor säger att han har haft ett bra träningsläger och är "mer än redo".

- Jag är förberedd på att gå tolv treminutersronder i högt tempo. Jag ska prestera, jag ska boxa ut honom i hans egen sport, han är inte på min nivå. Jag kommer att knäcka den här gamle mannen. Lita på mig, säger McGregor kaxigt.

- Som jag ser det kommer han inte att orka mer än två ronder. Jag känner att jag kan avgöra det på en.

Vem som vann "tysta leken", när de stod och stirrade på varandra, är svårt att avgöra. Mayweather stod blickstilla och rörde inte en min, men den tuggummituggande McGregor utmanade genom att ta av sig sina solglasögon.