Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Senast Conor McGregor gick en fajt var det inte i MMA, utan i boxning mot Floyd Mayweather (till vänster). "The Money Fight" utspelades i augusti 2017 och bara på den matchen ska irländaren ha tjänat närmare 100 miljoner dollar.

McGregor tillbaka i UFC – ska möta Khabib

MMA-fajtern och UFC-stjärnan Conor McGregor är tillbaka och kommer gå en match mot den obesegrade ryssen Khabib Nurmagomedov, meddelar UFC.

Matchdatumet är bestämt till 6 oktober vilket betyder att irländaren kommer att gå sin första MMA-match på nästan två år.

- Det är en supermatch, jag tror det är den största i UFC:s historia, säger UFC:s ordförande Dana White till Fox Sport.

McGregor dömdes förra månaden till samhällstjänst och slapp därmed fängelse, efter att i april i år ha attackerat en buss där just hans kommande motståndare Nurmagomedov var målet.

Psykningarna rivalerna emellan, som nu förväntas trissas upp, har pågått en längre tid och Khabib Nurmagomedov uttalade sig tidigare i veckan till TMZ.

- Jag hoppas matchen blir av, eftersom jag verkligen vill möblera om hans ansikte. Jag vill verkligen möta honom ensam i oktagonen, bara jag och han, sa han då.

Conor McGregor lade i samband med att matchen blev klar upp en video på sociala medier där han kliver ut ur mörkret för att först skratta och sedan ropa på ett skrämmande sätt.

Även Dana White tror att det kan bli en rejäl uppgörelse i oktagonen.

- De kommer komma rakt ut genom grinden och båda kommer vara ute efter den andre, vända mot varandra. Det kommer bli fantastiskt.