Just detta mål från Arkadiusz Milik bakom Robin Olsen dömdes bort. Men Napoli hade godkända mål så det blev över ändå i Rom.

Mardrömssöndag för Olsen och Roma

|

Toppmöte hemma mot tabelltvåan Napoli och chans att haka på i kampen om Champions League-platser.

Eftermiddagen i Rom utvecklades dock inte till något trivsamt för svenske målvakten Robin Olsen och hans Roma, som föll med hela 1–4 hemma på Olimpico.

Napoli satte standarden för det som komma skulle redan i matchens första minuter. Arkadiusz Milik tog utsökt emot ett lobbat instick från Simone Verdi med klacken och följde upp med ett otagbart avslut upp i nättaket.

Diego Perotti kvitterade från straffpunkten före pausvilan, men det visade sig bara vara konstgjord andning för hemmalaget.

Dries Mertens, Simone Verdi och Amin Younes, i den ordningen, ordnade med sina mål storsegern för Napoli.

Söndagen blev än värre för Roma senare under kvällen, när lokalantagonisten Lazio tog en tung 1–0-seger borta mot Inter, tack vare Sergej Milinkovic-Savics mål i den 13:e minuten.

En seger som tog de ljusblåa förbi Roma (som nu ligger sjua) i tabellen.