Falkenbergs sportchef Håkan Nilsson stänger inte dörren för ett sent nyförvärv.
Falkenbergs sportchef Håkan Nilsson stänger inte dörren för ett sent nyförvärv. Bild: KRISTER ANDERSSON

Möjligt med sen förstärkning till Falkenbergs FF

Dörren står lite på glänt när Falkenbergs FF går in i sista dagen på transferfönstret.
– Det är möjligt att det händer någonting, säger sportchef Håkan Nilsson.

ANNONS
|

Vid midnatt mellan tisdag och onsdag stänger det sista övergångsfönstret för säsongen. Därefter är det inte längre möjligt för de allsvenska klubbarna att värva kontrakterade spelare.

Falkenbergs FF ligger i botten av allsvenskan tillsammans med Kalmar och Helsingborg när drygt halva säsongen är spelad. FFF har hittills hämtat in Gustaf Nilsson, 23, på lån från BK Häcken, men det är också det enda som hänt i sommar.

Sportchef Håkan Nilsson är som vanligt fåordig när det gäller eventuella övergångar.

– Det är möjligt att det blir något, men det är inget som jag kan kommunicera ut just nu. Landar det i någonting ska vi offentliggöra det så snart vi kan.

ANNONS

Gustaf Nilsson har tillfört

Då är han desto mer pratvillig när det handlar om vad Gustaf Nilsson betytt hittills.

– Gustaf har tillfört mycket redan och kommer att tillföra mer framöver. Tyvärr har han inte haft marginalerna med sig hittills, men han betyder mycket för vårt spel och skapar många målchanser.

Hos Varbergs Bois, som parkerar i mitten av tabellen med sju poäng mer än FFF, är dörren helt stängd - åtminstone enligt sportchef Martin Pringle.

– Jocke (Persson, manager) kanske gräver fram något ur lådan, skrattar Pringle. Nej, det kommer inte hända någonting. Vi har redan en ganska stor trupp och ingen möjlighet att ta in några fler. Jocke är nöjd med truppen vi har.

Bois har hämtat in ghananen Gideon Mensah, 19, i backlinjen och Junes Barny, 30, på det offensiva mittfältet. Barny blev matchvinnare i 2-1-segern mot Örebro i söndags med ett mål och en assist.

ANNONS