Carolinas Elias Lindholm gjorde mål mot Buffalo. Arkivbild.

Mål och assist av Lindholm

|

Elias Lindholm gjorde ett mål och en assist när hans Carolina besegrade Buffalo med 5–4 efter förlängning i NHL-ishockeyn.

Lindholms nionde mål för säsongen kom i den tredje perioden och innebar att Carolina drygade ut ledningen till 4–2. Glädjen blev dock kortvarig sedan Jack Eichel drygt två minuter senare satte 4–3 och tio sekunder efter det gjorde ytterligare ett mål, vilket innebar ett hattrick från hans sida.

Matchen gick till förlängning och efter 2.15 passade Lindholm fram till Jaccob Slavin som kunde sätta pucken bakom Chad Johnson i Buffalo-målet och säkra segern för Carolina.

Detroits svenskar plockade poäng under matchen mot Toronto. Henrik Zetterberg noterades för två assist och Jonathan Ericsson och Niklas Kronwall för varsin, när de vann med 3–1.

Torontos Andreas Borgman gjorde lagets enda mål, två minuter in i matchen.