Victor Nilsson Lindelöf (i mitten) har gjort sitt första mål i Manchester United. Arkivbild.

Lindelöfs första mål räddade United-poäng

|

I sin 37:e Premier League-match gjorde Manchester United-backen Victor Nilsson Lindelöf sitt första mål för klubben.

Det räddade också en poäng till United som fick 2–2 mot Burnley.

Två minuter in på tilläggstid tog 24-åringen hand om en målvaktsretur efter ett inlägg och bredsidade in bollen med vänstern.

Burnley var på väg att ge den nye United-tränaren Ole Gunnar Solskjær sin första förlust efter åtta raka segrar. Detta efter att Ashley Barnes gjort 1–0 i den 51:a minuten och Chris Wood 2–0 halvtimmen senare.

Paul Pogba gjorde Manchester Uniteds reducering i den 87:e minuten på straff sedan Jesse Lingard dragits ner.

Manchester United är sexa i tabellen, på samma poäng som femman Arsenal. Burnley är 16:e plats.