Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt HN
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
Kristianstads supportrar har inte haft mycket att glädjas åt under årets Champions League-säsong. Arkivbild.

Kristianstad chanslöst mot Barcelona

Kristianstad fortsätter att ha det kämpigt i handbollens Champions League. Hemma mot Barcelona blev det 25–44, skåningarnas tredje förlust på lika många matcher.

Kristianstad ledde med 11–10 efter 20 minuter, vilket fick Barcelona att ta timeout. Resten av matchen blev ingen rolig historia för den regerande svenska mästaren.

- Vi får en bedrövlig start i andra halvlek och faller ihop som ett korthus. Så får vi ju inte göra på hemmaplan, vi måste stå upp och fajtas och kriga mycket bättre, säger Kristianstads tränare Ola Lindgren till P4 Kristianstad.

Barcelona fick fart på spelet omedelbart efter timeouten och i halvtid hade spanjorerna vänt och sprungit ifrån till fem måls ledning, 19–14. Efter pausen fortsatte fallet för Kristianstad, Barcelona gjorde ytterligare fem raka mål och med 25 minuter hade spanjorerna tio poängs försprång och matchen var avgjord.

- Vi var i en lite lättare grupp förra året. De här motståndarna är både ett och två nummer större än oss, men om man ska utvecklas så måste man ge sig själv chansen. Vi måste flytta fram gränserna lite på hur vi spelar och det gjorde vi inte i dag, säger Ola Lindgren.

Nästa Champions League-match för Kristianstad är borta mot polska Kielce den 6 oktober.