Edmontons Patrick Maroon, Oscar Klefbom och Leon Draisaitl under matchen.

Klefboms första mål för säsongen

Edmontons Oscar Klefbom satte sitt första mål för säsongen mot New Jersey i NHL-ishockeyn. Matchen slutade 6–3.

|

Det var redan från början Edmontons match, men fem minuter in i andra halvlek satte New Jerseys Jesper Bratt 2–2-målet, hans femte för säsongen, och gav hoppet åter till bortalaget.

Bara 61 sekunder senare tog Klefbom tillbaka ledningen med sitt mål efter en passning från Patrick Maroon. Efter det nådde New Jersey aldrig upp till oavgjort igen.

Klefbom kommenterar säsongen så långt för nhl.com.

- Det har varit väldigt frustrerande för hela laget, vi har inte gjort så många mål. Det gäller för mig också, jag har varit en del av det, säger han.

Men det senaste målet är han stolt över.

- Det var ett stort mål för laget, och för mig.

Edmontons huvudtränare Todd McLellan är nöjd med matchen, och framför allt Milan Lucics 4–2 mål i slutet av andra perioden.

- Loochs mål kom sent i andra perioden och det gav oss ett självförtroende inför andra pausen, säger han.

Edmontons Oscar Larsson noterades för en assist.

I matchen mellan Nashville och Anaheim gjorde Viktor Arvidsson mål för det vinnande bortalaget Nashville, medan både Hampus Lindholm och Jakob Silfverberg gjorde mål för hemmalaget. Matchen slutade 5–3.