Malmös Kassem Awad och Önnereds Jonas Daglund i duell. Matchen slutade 26–26.

Jumbon AIK vann derbyt klart

|

AIK mötte länge enbart motigheter i herrhandbollens högsta serie, men så här när det lackar mot jul ljusnar tillvaron rejält.

Höstens tredje seger kom i derbyt mot Hammarby. Klar var den, dessutom. 25–20 blev det till slut men ett tag var AIK:s ledning uppe i elva mål. AIK har nu tre segrar på de fyra senaste matcherna, men är fortfarande sist i serien.

Topplaget Malmö hade det oväntat besvärligt mot nästjumbon Önnered – och det trots hemmaplansfavör. Önnered ledde som mest med två bollar en bra bit in i andra halvlek och med minuten kvar var ställningen 25–25.

Malmö tog på nytt ledningen men Önnered lyckades kvittera och ta en viktig poäng som gjorde att klubben smet förbi Hammarby i tabellen.