Malmö FBC segrare hemma mot Lindås Rasta

Malmö FBC besegrade Lindås Rasta på hemmaplan i tisdagens möte i Allsvenskan södra herr i innebandy. 6-4 (2-1, 3-1, 1-2) slutade matchen.

ANNONS
|
Lindås Rasta IBK
4

– -Vi kommer ut med en bra känsla från i söndags men det är lindås som öppnar bäst. Vi växer in perioden och lyckas få matchen exakt dit vi vill. Vi är ödmjuka för att lindås är ett riktigt bra lag med många individuellt skickliga spelare, men vi huserar med våra resurser på bästa och skapar en vinnande produkt ikväll, kommenterade Malmö FBC:s tränare Jörgen Hansen efter matchen.

Lindås Rastas tränare Fredrik Oredsson tyckte så här om matchen:

– Malmö är betydligt mer påkopplade idag och vinner alla dueller ute på plan och således även matchen. En tung dag på jobbet mot ett bra Malmö.

ANNONS

Carl Olsson gjorde tre mål, övriga mål för hemmalaget gjordes av Robin Crantz, Elias Persson och Philip Sannum, målen för Lindås Rasta gjordes av Patrik Malmström 2, Anton Dahlström och Jonatan Åkesson.

Malmö FBC ligger på åttonde plats i tabellen efter matchen, medan Lindås Rasta är på fjärde plats.

I nästa match, lördag 23 januari, har Malmö FBC Nykvarn Ungdom borta i Björkestahallen 15.00, medan Lindås Rasta spelar borta mot Lillån 14.00.

ANNONS