Formstarkt FBC Lerum tog ännu en seger

FBC Lerum är svårstoppat för tillfället. När laget mötte Lindås Rasta hemma i Lerum Arena på onsdagen blev det ännu en seger. Slutresultatet 8-4 (3-1, 2-1, 3-2) innebär att FBC Lerum nu har sex segrar i följd i Allsvenskan södra herr i innebandy.

ANNONS
|
Lindås Rasta
4

– Det är alltid gott att vinna ett derby. Jag tycker vi har bra kontroll över hela matchen, så det var skönt att vi kunde ta betalt för det också och inkassera tre nya poäng. Det var en stark laginsats av samtliga idag, tyckte FBC Lerums tränare Anton Olofsson, efter matchen.

Lindås Rastas tränare Fredrik Oredsson om matchen:

– Då vi haft verksamheten nerstängd i två veckor och sen behöver kliva direkt från karantän in till match så räcker vi inte riktigt till idag. Vi får träna motlägg i morgon och ta nya tag på lördag.

Victor Johansson gjorde fyra mål, övriga mål för hemmalaget gjordes av Noah Johansson 2, Joel Ekström och William Ljungqvist, målen för Lindås Rasta gjordes av Kasper Hydén 2, Anton Dahlström och Edwin Jonsson.

ANNONS

För Lindås Rasta gör resultatet att man nu ligger på sjätte plats i tabellen, medan FBC Lerum är på tredje plats.

Lördag 6 mars spelar FBC Lerum hemma mot Warberg 16.00 och Lindås Rasta mot Åstorp/Kvidinge borta 14.00 i Åstorps Sporthall.

ANNONS