Formstarka Pixbo Wallenstam tog ännu en seger

Pixbo Wallenstam är nu inne i en stark period i Superligan SSL herr i innebandy. När laget mötte Fagerhult Habo borta i Nyhemshallen på onsdagen kom tredje raka segern. Laget vann med 7-6 (1-1, 0-3, 6-2), och den tunga perioden laget varit inne i verkar vara över.

|
Pixbo Wallenstam
7

Martin Östholm gjorde tre mål, övriga mål för bortalaget gjordes av Andreas Stefansson 2, Linus Nestorsson och Oskar Weissbach, målen för Fagerhult Habo gjordes av Tim Andersson Carlsson 2, Jesper Ekström, Theo Eriksson, Pontus Mattlin och Isaac Rosén.

Fagerhult Habo stannar därmed på 14:e och sista plats, och Pixbo Wallenstam på nionde plats, i tabellen.

Nästa gång lagen spelar i serien är söndag 21 februari. Då möter Fagerhult Habo Mullsjö i Nyhemshallen 17.00. Pixbo Wallenstam tar sig an Jönköping hemma 16.00.