HN-sporten delar ut julklappar till idrottare och föreningar

Som traditionen lämpar sig är det dags för HN-sportens julklappar. Vem får en fyrklöver? Och vem behöver ishockeyhandskar i köket?

ANNONS
|
Bild: FREDRIK KARLSSON

Tilde Johansson - Ett krypterat lösenord

0
Längdhoppsstjärnan blev av med sitt Instagramkonto efter ett länkklick. Säkerheten
först Johansson!
Bild: JOHAN AXELSSON

Lorik Ademi - Ett nytt tröjnummer

0
Var det allsvenskans mest dråpliga stund 2020? Lorik Ademi fick tejpa på en ”fyra” efter att fel tröjnummer angetts inför matchen mot Varbergs Bois, dessutom var det mittfältarens allsvenska debut. En miss som inte borde gå i dagens
automatiserade värld.
Bild: LUDVIG THUNMAN

Tvååkers IF - En tränare

0
Det är ingen rolig sits som Tvååker hamnat i. Tränaren som alla räknat med är helt plötsligt på väg bort. Vi avundas inte Ulf Persson om han ska lösa något nytt under julhelgerna
Bild: SUVAD MRKONJIC

Luke Le Roux - Karta och kompass

0
Sydafrikanen som försvann och inte kom tillbaka. När passet väl var klart var kontraktet också säkrat. Men vi ser Le Roux på Varberg Energi Arena igen nästa år.
Bild: KRISTER ANDERSSON

Therese Arneson - En mirakelkur

0
Warberg gör sin bästa säsong någonsin, men lagets mest rutinerade spelare får bara titta på. Få är mer förtjänta av ett slutspel än Arneson med trollerilådan.
Bild: MATHIAS BERGELD

Jens Dantorp - En fyrklöver

0
Ett normalår hade Dantorps resultat på Challengertouren gett honom en plats på Europatouren 2021. Men på grund av pandemin blir det inte så. Bättre lycka nästa gång.
Bild: KRISTER ANDERSSON

Varbergs Bois FC - Ett kassaskåp

0
Från en tom plånbok till en mångmiljonförsäljning kan det gå fort. Så här mycket pengar har klubben aldrig hanterat förut.
Bild: PETER HOLGERSSON

Tibor Brink Joza - Ett par ishockeyhandskar

0
Inte för att ha på isen utan i köket. Så kanske vi undviker framtida olyckor med stavmixern.
Bild: KRISTER ANDERSSON

Warbergs herrar - En terapitimme

0
Utbredd corona i truppen, inställda matcher, bussar som får vända och en ny tränare. Warbergs höst har varit kaosets centrum.
Bild: Dick Gillberg

Alla fotbollslag i Falkenberg - En konstgräsplan

0
Det spelar ingen roll var, men det är en skam att det inte finns fler konstgräsplaner i Falkenbergs kommun. Gör om, gör rätt säger vi till politikerna.
ANNONS