En nöjd Nazem Kadri efter sitt tredje mål.
En nöjd Nazem Kadri efter sitt tredje mål.

Hattrick av Torontos Kadri mot Columbus

Torontos Nazem Kadri gjorde hattrick i matchen mot Columbus. Det är hans fjärde hattrick i NHL. Dessutom noterades han för två assist under matchen, som slutade 6–3.

ANNONS
|

Kanadensaren Kadri hyllades som en hjälte av publiken efter slutsignalen.

- Jag tror att vi alla har den offensiva instinkten som vi har utvecklat genom åren, och vi försökte göra mål för vi vill inte spela försvar hela tiden. Ibland måste man såklart, men när man har flyt är det bara att hänga med, säger Kadri i omklädningsrummet efter matchen.

ANNONS

Hemmalaget Toronto tog ledningen redan i början av första perioden, och släppte sedan inte greppet om matchen.

Danske Frederik Andersen gjorde inte mindre än 54 räddningar i Torontos mål. Han säger att matchen kanske inte var den snyggaste, men är nöjd med resultatet.

- Vi såg till att jag såg bra vid de flesta skotten och det var nyckeln till att kunna stå emot så många, säger Andersen efter matchen.

Columbus Nick Foligno gjorde två mål, båda efter assist från Alexander Wennberg. Lagets tredje mål sattes av Jack Johnson, efter en passning från samme Foligno.

- Har man ett bra offensivt flyt är nästa steg att avsluta, säger Columbus tränare John Tortorella efter matchen.

- De senaste matcherna har vi haft det. I kväll hade vi en mängd olika chanser, även när vi låg under. Jag gillar hur vi spelade, men vi kom inte till avslut. Vi fick inte ut något av det, och det är tufft.

ANNONS

Kadri, Andersen och Mitchell Marner utsågs till matchens bästa spelare, enligt nhl :s sajt.

TT

ANNONS